Overslaan en naar de inhoud gaan

TECH360 - Sneller van de brug

TECH360 is een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Het geeft u een brede kijk op de automotive wereld. Het helpt u continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. In te spelen op nieuwe klantvragen. De juiste diagnose te stellen. En bij te blijven bij nieuwe technieken. Om elke dag uw garage van nu op het niveau van morgen te houden. Technisch en commercieel. Dat is TECH360. Onze expertise rondom uw garage.

Technische ondersteuning en training

Waar draait het nu echt om in uw garage? Om die auto op de brug. En om uw monteur onder de brug. Die moet de klus klaren. Snel, effectief en efficiënt. Maar die auto op de brug wordt steeds complexer. Autokennis kan innovatie niet meer bijbenen. Dat kun u ook niet verlangen van die man of vrouw onder de brug. Wel van TECH360, het enige automotive expertisesysteem dat uw garagebedrijf als middelpunt heeft. Want dat is waar het echt om draait.

Het draait om uw garage, uw werkvloer, uw brug. Bij TECH360 is alles er op gericht om uw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken. Handel binnen halen en binnen houden.

Ondersteuning op uw werkplek

TECH360 draait om uw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Door te doen. Te leren door te werken. En te leren van TECH360. In uw garage, onder uw brug. Niet in een klaslokaal, niet uit een boek. Want een garagehouder wil zijn mensen onder die brug en niet in een klaslokaal. En doeners leren graag met hun handen, niet uit een boek. Het draait om uw garage, uw werkvloer, uw brug. Bij TECH360 is alles er op gericht om uw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken. Handel binnen halen en binnen houden.

Trainingsaanbod

Bij TECH360 zijn wij van mening dat we elke monteur altijd kunnen ondersteunen, maar dat we geen enkele monteur alles kunnen leren. Dat betekent niet dat TECH360 tegen trainen is. Integendeel! TECH360 vindt training nuttig als het rendementsverhogend werkt voor het garagebedrijf. Of omdat het de arbeidsvreugde van de monteur verhoogt. Maar TECH360 gelooft niet in trainen omdat het moet. Mensen verplicht in een leertraject duwen, werkt averechts. We weten dat de meeste van uw medewerkers bij voorkeur leren met hun handen. On the job. Onder uw brug. Daar draait TECH360 om. 

Wilt u meer informatie over het trainingsaanbod van TECH360? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Bezoek website

Meer informatie over TECH360 en bent u benieuwd naar het gehele trainingsaanbod? Bezoek de website.

TECH360 website