Overslaan en naar de inhoud gaan

Met Precisium staat u perfect voorgesorteerd op de toekomst

Wij zijn Precisium. Klinkt Frans, toch? Klopt. Het is Frans. Precisium is de grootste grossiersformule van Frankrijk. Onderdeel van Alliance Automotive. In uw vakgebied een van de grootste spelers in Europa. Sinds 2019 is deze automotive gigant ook actief in de Benelux onder de naam Alliance Automotive Group Benelux. Zelf is Alliance Automotive in 2017 al in handen gekomen van het Amerikaanse GPC, de grootste leverancier van auto-onderdelen ter wereld. Maar, Precisium levert meer dan alleen auto-onderdelen. Ieder garagebedrijf heeft baat bij een sterke partner die het klappen van de zweep kent en kan meewerken aan de toekomst van het bedrijf. Get powered by Precisium.

Get ready for the future

Zelfstandig zijn en zelfstandig willen blijven, betekent niet dat u er alleen voor staat. Wij bieden u automotive kwaliteitsproducten. We hebben logistieke knowhow. U kunt bij ons terecht voor trainingen. Voor de beste formules en concepten. We bieden technische steun in de rug. Helpen u vandaag bouwen aan uw bedrijf, zodat u uw stempel op morgen kunt zetten. Dat drijft Precisium, maar dat zal voor u net zo goed een drijfveer zijn.

Werk met Precisium aan een toekomstbestendig bedrijf. Door te leren van anderen. Van anderen in Nederland, Europa en in de Verenigde Staten. Werk samen met Alliance Automotive en GPC en vorm samen met ons een krachtig blok tegen alle grote machten in de markt.

Brochure aanvragen

Groot, groter…

Wat heeft een onafhankelijke grossier in het kleine Nederland aan al deze grootspraak? U hoeft geen wereldspeler te worden. U hoeft niet de grootste te zijn. U hoeft uw bedrijf niet aan Alliance Automotive te verkopen. Of aan GPC. U hoeft uw eigen stijl en uw naam niet op te geven. Maar u kunt wel gebruik maken van onze schaalvoordelen, terwijl u toch onafhankelijk blijft. Want in de toekomstplannen van GPC en Alliance Automotive, én zeker hier in Nederland, heeft de vrije grossier een belangrijke plaats. 

The best of both worlds
De Amerikanen zeggen: ‘hybrid distribution is in our DNA’. Alliance Automotive Group doet het grootste gedeelte van haar omzet met onafhankelijke grossiers. En natuurlijk heeft Alliance Automotive Group Benelux haar eigen, landelijke netwerk, maar de vrije grossier is in Ede ook een graag geziene gast. Een belangrijke klant. Precies de reden waarom de grossiersformule Precisium naar Nederland is gehaald. Om de onafhankelijke grossier de vruchten van onafhankelijkheid te laten proeven, maar ook het laaghangende fruit van een groep.

Brochure aanvragen

Hybrid distribution is in our DNA

Wij hebben de onafhankelijke grossier echter meer te bieden dan spierballenvertoon. Al zetten we onze macht wel in als het gaat om scherpe prijzen. Maar we bieden meer.

Ivar Camps, Retail Marketing Manager

Niet alleen

Het laaghangende fruit van dé grootste groep dus. Daar profiteert u van mee, als Precisium grossier. Van de schaalomvang. En van de inkoopmacht. Nu al en in de toekomst wordt het alleen nog maar belangrijker. Schaalgrootte. U krijgt toegang tot die schaalgrootte.

Kan horen bij de allergrootste in uw branche, zonder uw vrijheid op te geven. U bent baas in eigen huis, maar vanuit dat huis liggen er wel lijnen naar de rest van Europa en zelfs Amerika. En naar collega’s in Nederland. Want u moet het zelf allemaal doen, maar niet alleen.

Get powered by Precisium

Precisium helpt u onafhankelijk en universeel te blijven. Met slimme concepten en formules. Meer weten? Vraag naar onze formulemanagers. Wilt u weten hoe wij de toekomst zien? Kom eens langs in Ede. Wilt u weten hoe wij u het beste kunnen helpen? Vraag naar onze WESP coaches. Precisium kan u helpen. Vandaag, morgen en volgend jaar.

CONTACT