Overslaan en naar de inhoud gaan

NAPA IS HERE - A driver's choice

 

 

Supertrots is Precisium dat zij in Nederland het legendarische merk NAPA mag vertegenwoordigen. Het roemrijke, historische merk – exclusief voor Alliance Automotive Group – wordt qua assortiment helemaal toegespitst op Europa. NAPA is een ongekende success story in de wereld van auto parts. Geliefd merk. Door autosport omarmd merk. Vastberaden. Door kwaliteit gedreven. Beroemd. Fameus. Born in the USA. En vanaf nu voor u beschikbaar, via Precisium.

 Een sterk familiemerk

NAPA is een semi premium label. Een merk dat in het thuisland bij monteurs een herkenningsscore behaalt van 94%. Een geweldig merk met een bizar onderscheidende uitstraling dat ruimschoots klaar is voor de Benelux. Aan alle kanten een perfecte aanvulling op de kwalitatief hoogwaardige merken die Precisium nu al voert. De prijs doet het niet vermoeden, maar ook de NAPA lijnen zijn van A-merk-kwaliteit en worden ingekocht bij gerenommeerde fabrikanten. En geleverd met drie jaar garantie. Het is niet voor niets ‘A driver’s choice’. Ook ‘A mechanic’s choice’?

In de VS is NAPA het best te omschrijven als een waar familiemerk. Het geeft vertrouwen, zekerheid en het wordt op handen gedragen. Het is ook niet zo gek natuurlijk dat we binnen Alliance Automotive Group Benelux, als familielid van Genuine Parts Company, waanzinnig enthousiast zijn over onze 'nieuwe' telg in de familie. 

A driver's choice.
What do you choose?

NAPA voor de Precisium grossier

Een merk met deze allure gaan we natuurlijk zorgvuldig aanbieden. En dat betekent dat onze eigen netwerk en de Precisium grossiers de NAPA producten kunnen opnemen in hun assortiment. Daar zullen we strikt in zijn. Op deze manier heeft u een exclusieve productenlijn erbij die ook echt een exclusief strategisch alternatief kan vormen voor andere merken die in de markt worden aangeboden. Andere merken die u wel eens voorbij ziet komen die qua kwaliteit niet kunnen tippen aan wat we binnen het beoogde prijsniveau met NAPA in de markt gaan zetten. Inclusief exclusiviteit dus.

Meer over NAPA via de onderstaande button!

Bekijk website

Onze merken

Naast NAPA leveren we nog vele anderen A-merken. U kunt gemakkelijk en snel online via onze catalogus PARTS360 autogebonden en niet-autogebonden artikelen (accessoires) bestellen bij uw dichtstbijzijnde vestiging. 

Bekijk alle merken