Overslaan en naar de inhoud gaan

Garagevergelijker

Vakantie, autoverzekering of een nieuw telefoonabonnement? Het online oriënteren en vergelijken van producten en diensten is niet meer weg te denken. Ook op het gebied van auto-onderhoud. Van een nieuwe APK tot aan het vervangen van een accu of distributieriem. Consumenten kunnen via Garagevergelijker.nl eenvoudig én snel zoeken naar een passend autobedrijf in de buurt. Dit is voor het autobedrijf een extra mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Met een vermelding op Garagevergelijker.nl vergroot het autobedrijf zijn zichtbaarheid in de regio en wordt een grote nieuwe groep klanten bereikt. U lift mee op onze landelijke marketingactiviteiten en wij werken aan de vindbaarheid in Google.

Voordelen

  • Betrouwbare reviews van andere consumenten
  • Bereik meer klanten
  • Verhoog uw omzet
  • Duidelijke prijs
  • Eenvoudig mee te werken
  • Altijd een garage in de buurt
  • Direct een afspraak

Wilt u weten wat deze voordelen specifiek voor u betekenen en welk voordeel u nog meer kunt halen uit dit concept? Vraag de brochure aan.

Brochure aanvragen

Omzet verhogen

Jaarlijks zoeken meer dan honderdduizend consumenten naar de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Op onze vergelijkingssite bent u vindbaar met een eigen landingspagina. Deze voorziet u zelf van prijzen, wervende foto’s en een omschrijving van uw garagebedrijf. Vanaf uw pagina kan de consument direct bij ú een offerte opvragen en een online afspraak maken.

Eenvoudig mee te werken

Voor de benodigde auto-onderdelen werkt Garagevergelijker.nl op basis van de onderdelencatalogus PARTS360. Daarnaast halen we het beoogd aantal werkuren uit de technische data van HaynesPro. Op basis van het ingevoerde kenteken wordt vervolgens een match gemaakt met uw garage. Dit gebeurt aan de hand van uw uurtarief, locatie en Klantenvertellen reviews. Om de afspraak in te plannen, kiest de consument één of meerdere voorkeursdata. Zowel u als de consument ontvangen daarna de bevestiging van de offerte per e-mail. Daarna is het aan u om de afspraak (telefonisch of per e-mail) definitief te bevestigen aan de klant en de opdracht verder door te spreken.

Garagevergelijker.nl is de onafhankelijke vergelijkingssite
die helpt met het vinden van een ideale garage.

Bezoek website

Meer informatie over het concept Gargevergelijker? Bezoek de website.

Garagevergelijker website