Overslaan en naar de inhoud gaan

One-Stop-Shop - De Shop-in-shop-formule voor de onafhankelijke grossier

U heeft een balie. En u heeft klanten. Gooi dat in een formule en weet u wat u dan krijgt? Omzet. Met keurige marges. Zo voor het oprapen, vlak voor uw balie. De One-Stop-Shop formule maakt dit mogelijk. 

One-Stop-Shop is de shop-in-shop-formule voor de onafhankelijke grossier van Precisium. Kiest u voor One-Stop-Shop, dan krijgt u een eigen shop met niet-kenteken-gebonden producten in uw vestiging. 

Alliance Automotive Group stopt jarenlange kennis en ervaring, uit binnen- en buitenland, in het assortiment. Deze kennis heeft geresulteerd in een uitgebalanceerd assortiment accessoires, gereedschappen, olie en kleinmateriaal. Vanzelfsprekend van de beste merken. Stuk voor stuk producten met hoge attentiewaarde. En een hoge omloopsnelheid. Oftewel: get your business powered by Precisium en haar One-Stop-Shop.

Meedoen?

Meedoen met One-Stop-Shop is simpel. Onze experts helpen u met de inrichting en uw ideale assortiment - raadpleeg PARTS360 voor nog meer aansprekende merken en margepakkers. Haal het optimale uit elk klantbezoek en verhoog de kans op terugkerende klanten. Maak van elk bezoek aan uw vestiging een feestje. Voor de klant, maar ook voor u. Win-win. Daar houden we van bij Precisium.

Contact opnemen

Benut die vierkante meter voor uw balie optimaal
en vraag naar alle mogelijkheden van One-Stop-Shop.