Overslaan en naar de inhoud gaan

NAPA

 

 

Supertrots is Precisium dat zij in Nederland het legendarische merk NAPA mag vertegenwoordigen. Het roemrijke, historische merk – exclusief voor Alliance Automotive Group – wordt qua assortiment helemaal toegespitst op Europa. NAPA is een ongekende success story in de wereld van auto parts. Geliefd merk. Door autosport omarmd merk. Vastberaden. Door kwaliteit gedreven. Beroemd. Fameus. Born in the USA. En vanaf nu voor u beschikbaar, via Precisium.

Een sterk familiemerk

NAPA is een semi premium label. Een merk dat in het thuisland bij monteurs een herkenningsscore behaalt van 94%. Een geweldig merk met een bizar onderscheidende uitstraling dat ruimschoots klaar is voor de Benelux. Aan alle kanten een perfecte aanvulling op de kwalitatief hoogwaardige merken die Precisium nu al voert. De prijs doet het niet vermoeden, maar ook de NAPA lijnen zijn van A-merk-kwaliteit en worden ingekocht bij gerenommeerde fabrikanten. En geleverd met drie jaar garantie. Het is niet voor niets ‘A driver’s choice’. Ook ‘A mechanic’s choice’?

In de VS is NAPA het best te omschrijven als een waar familiemerk. Het geeft vertrouwen, zekerheid en het wordt op handen gedragen. Het is ook niet zo gek natuurlijk dat we binnen Alliance Automotive Group Benelux, als familielid van Genuine Parts Company, waanzinnig enthousiast zijn over onze 'nieuwe' telg in de familie. 

Benieuwd naar dit legendarische merk? Bekijk de website via de onderstaande button!

Bekijken

Premium auto-onderdelen van wereldklasse

NAPA assortiment

Een merk met deze allure gaan we natuurlijk zorgvuldig aanbieden. En dat betekent dat onze eigen netwerk en de Precisium grossiers de NAPA producten kunnen opnemen in hun assortiment. Daar zullen we strikt in zijn. Op deze manier heeft u een exclusieve productenlijn erbij die ook echt een exclusief strategisch alternatief kan vormen voor andere merken die in de markt worden aangeboden. Andere merken die u wel eens voorbij ziet komen die qua kwaliteit niet kunnen tippen aan wat we binnen het beoogde prijsniveau met NAPA in de markt gaan zetten. Inclusief exclusiviteit dus.

De introductie van de producten zal de aankomende jaren worden doorgezet aangezien er nog verschillende NAPA-lijnen op het  programma staan die zeer interessant zijn voor onze markt in de Benelux.

Benieuwd naar het NAPA assortiment? Klik op de onderstaande button.

NAPA assortiment

A driver's choice. What do you choose?

 

NAPA ambassadeur

Met trots introduceren wij Tom Boonen als ambassadeur voor NAPA Benelux. Tom Boonen maakt na zijn spectaculaire carrière in de wielersport nu furore als coureur in de Porsche Carrera Cup. Daarnaast is hij vaste sportanalist bij DPG media en Playsport.

Met zijn achtergrond en expertise is hij de perfecte keuze voor NAPA Benelux én weet hij NAPA tot het hoogste niveau te tillen op de Benelux markt. 

Lees meer via de onderstaande button!

Lees meer

NAPA Drives you forward

Tom Boonen gaat opnieuw de strijd aan! Niet op de fiets, niet in de NAPA Mustang maar in zijn eigen rallyauto. De tegenstanders zijn geen onbekende van Tom, dit wordt een strijd om de eer.

Bekijken

Onze merken

Naast NAPA leveren we nog vele anderen A-merken. U kunt gemakkelijk en snel online via onze catalogus PARTS360 autogebonden en niet-autogebonden artikelen (accessoires) bestellen via uw Precisium grossier.

Bekijk alle merken